KUBERG CROSS 13.999:-

Världens första el-cross för barn mellan 5-12 år! en gedigna konstruktionen klarar under kortare turer förarvikter ända upp till 100kg, vilket innebär mängder av nöje för hela familjen. Såväl barn som ungdom samt den fartglada föräldern kan vara med och dela det roliga.

Kubergs superstarka eldrivna motorer levererar blixtsnabbt och bjuder på seriös och spännande crosskörning. Snabb och linjär kraft från motorn, ihop med ett enormt vrid, ger otroligt snabb acceleration. En el cross tar med enkelhet föraren upp för branta backar och har tillräckligt med kraft för att ta dig över stock och sten. Den justerbara bakdämparen ger behaglig körning och hanterar även bankörning med hopp utan problem. 

Batteriet på vår eldrivna cross räcker normalt till ca 1 timmes körning. Detta kan variera kraftigt beroende på förarens vikt, körstil, underlag och hur effekten är inställd, så allt mellan 45 min till 2 timmars körning räknas som normalt. 

KOM IGÅNG SÄKERT
Kuberg´s el-cross är en MX-hoj som hjälper föraren att utveckla sina färdigheter mycket tidigt, detta ger en ovärdelig start innan föraren kliver upp på större maskiner. En elcross är tyst och stör ingen därför lämpar den sig väl för körning i trädgården, på landet samt den lokala crossbanan.

Alla modeller kommer utrustade med en "förälderkontroll" som tillåter att fart och acceleration kan anpassas efter barnets förutsättningar och nivån höjas i takt med att den unga föraren får ökade kunskaper.

Effektiva hydraliskabromsar speciellt anpassade för små händer tillåter aktivkörning, under säkra förhållanden, och levererar maximal bromskraft när det krävs.

Den låga vikten gör att barnet själv kan lyfta en liggande maskin och den eldrivna motorn innebär att du som förälder slipper springa ut på banan och hjälpa till med en omstart. Utan brännheta delar och rytande motorer blir mötet med motorsport en spännande och positiv upplevelse!