KUBERG START  8.999:-

Drömmaskinen för 3-6 åringar där alla delar har designats av Kuberg för att passa yngre förare. En eldriven barnmotorcykel ger en tyst och avgasfri maskin som kan framföras utan att störa grannarna. Kuberg är en perfekt språngbärda till motorsport och erbjuder även roliga stunder med körning på bana, i trädgården eller på landet.
Batteriets laddas via ett vanligt vägguttag och räcker normalt till 1-2 timmas körning. Körtiden varierar beroende på förares vikt, körstil, vilket underlag den framförs på samt hur man valt att ställa in effekten.

KOM IGÅNG SÄKERT
Alla våra modeller är utrustade med "förälderkontroll" så att hastighet samt acceleration enkelt kan anpassas efter barnets förutsättningar och kunskaper. Bakdämparen är justerbar, bromsar är effektiva och speciellt anpassade för små händer, vilket tillåter aktiv körning under säkra förhållanden. 
Tack vare den låga vikten och eldriften klarar barnet själv att lyfta en liggande maskin och komma iväg igen. Du som förälder slipper nu springa ut på banan och hjälpa till med en omstart.

Motorcyklarna är givetvis utrustade "Död mans grepp" med snöre som bryter strömmen om man faller av. Avsaknaden av brännheta delar och rytande motorer gör mötet med motorsport till en säker, spännande och positiv upplevelse. START hjälper barnet att utveckla sina färdigheter på tryggt sätt, i tidig ålder, något som ger en ovärdelig grund innan föraren kliver upp på större maskiner.